Ambalaje din lemn speciale - tip CKD
Dimensiuni
  • paleta de baza poate avea lungimi cuprinse intre 1450 si 2500mm si latimi intre 1140 si 1450mm. Inaltimea paletei de baza este de 126 mm ;
  • inaltimile peretilor laterali pot fi cuprinse cuprinse intre 650 si 1530mm ;
  • Ambalajele se pot executa la dimensiuni determinate de  produsul de ambalat si gabaritele acceptate de mijocului de transport;
Greutate suportata (sarcina portanta)

300÷1000kg

Compunere
  • Executie din lemn de rasinoase tratat termic fitosanitar conform normei IPPC 15
  • Paleta de baza este de uz industrial, similara europaletilor de tip EUR
  • Peretii laterali sunt amovibili(detasabili)
  • Fixarea peretilor laterali cu paleta de baza si la partea superioara se face prin coltare alveolare din masa plastica
Destinatie

Ambalajul a fost conceput in special pentru elemente si subansamble CKD de caroserie auto, dar poate fi utilizat cu succes la diverse aplicatii in functie de natura si configuratia produselor.

Ambalajul este recomandat pentru transportul rutier sau ferioviar in containere.

La cererea clientilor ambalajele se pot livra impreuna cu suportii si calele(tampoanele) care se interpun intre produse si paleta de baza sau peretii laterali, pentru a evita deterioriorarile ce se pot produce la produsul ambalat datorita socurilor mecanice ce pot sa apara in timpul manipularilor sau a transportului.

Calele(tampoanele), de orice forma, se executa din spuma din polietilena de inalta densitate sau placi alveolare din masa plastica, cu geometrie adecvata suprafetei de contact a produsului cu ambalajul.

Ambalajul se mai poate livra impreuna cu o husa de protectie din folie de polietilena impregnata cu un inhibitor de coroziune de tipul VCI care confera atat protectia produsului la praf cat si la coroziunea metalelor. Inainte de inchiderea husei se vor introduce saculete cu deshidratant (silicagel) pentru absorbirea umiditatii ambiante.

Livrarea ambalajului se face dezasamblat sub forma de kit.Ca urmare se ofera avantajul reducerii spatiului de stocare inainte de utilizare.

Pentru cantitati mici de ambalaje, pentru care materialele se afla in stoc, durata poate fi de max 5 zile de la primirea comenzii ferme.Pentru cantitati mari este necesara perfectarea unui contract cu esalonarea livrarilor.

La cererea clientului o echipa specializata se poate deplasa pentru pregatirea pentru livrare care consta in : protejarea produselor contra actiunii factorilor climatici ,introducera , pozitinarea si fixarea produselor in ambalaj. 

GALERIE FOTO

Ambalaje din lemn speciale - tip CKD