Servicii

Consultanta

EXPERENTA SI EXPERTIZA

10ANI

Diversitatea provocarilor de-a lungul celor peste 10 ani de existenta ne-au adus experienta si expertiza de astazi.

 • PROFESIONALISM
 • PROMPTITUDINE
 • FLEXIBILITATE

MCI Inginerie are viziunea si competenta de a raspunde cu profesionalism, promtitudine si flexibilitate celor mai diverse solicitari.

Nu intamplator, clienti renumiti precum DACIA-GROUP RENAULT sau Timken aleg ambalajele noastre pentru exportul produselor lor in intreaga lume.

MCI Inginerie are viziunea si competenta de a raspunde cu profesionalism, promtitudine si flexibilitate celor mai diverse solicitari.

In functie de nevoile tale, venim cu propuneri si solutii personalizate la sediul companiei tale.

Proiectare si executie

NEVOILE TALE DEVIN PRODUSE

Ambalaje speciale, atipice, combinate ori grele, oricat de diferite sunt necesitatile tale si specificul industriei din care faci parte, MCI Ingineriei iti poate oferi solutii tehnice dintre cele mai diverse si perfect adaptate acestora.

Tehnologia de care dispunem ne permite sa raspundem oricaror provocari si sa nu punem limita formei pe care o dam produselor finite.

Viziunea echipei tehnice si utilizarea softurilor specifice fac posibila proiectarea inovativa si, ulterior, realizarea unor produse personalizate sau cu larga aplicabilitate.

Executia ambalajelor si, optional, a ambalarii si conservarii, se realizeaza fie pe baza unei teme tehnice ori caiet de sarcini, fie pe baza unor informatii specifice legate de produs, precum forma, dimensiunile, greutate, materiale componente etc.

Pentru comenzile speciale, MCI Inginerie proiecteaza si realizeaza prototipuri de ambalaje, avand ca fundament produsul clientului si adaptandu-le geometriei sale si necesitatilor.

Transport

LIVRAM CU PROMPTITUDINE

Ne asiguram intotdeauna ca livrarea se face in conditii optime si in termenul agreat, iar in cazul comenzilor mari, cu ajutorul mijloacelor de transport proprii

ECHIPA SPECIALIZATA

UTILAJE PERFORMANTE

Operatiunile de manipulare si incarcare se realizeaza de catre o echipa specializata si cu utilaje performante, pentru a se evita orice deteriorare.

  • Cu ajutorul atelierelor mobile, putem presta direct la sediul companiei tale toate operatiunile de calare si ambalare.
  • De asemenea, atunci cand situatia o impune sau la cererea expresa, serviciul de livrare poate fi pus la dispozitie si pentru ambalaje mici ori cantitati mici.
Ce trebuie sa stie clientul nostru

Ambalajul industrial este un mijloc destinat sa cuprinda un produs pentru a-i asigura protectia temporara din punct de vedere fizic si la actiunea factorilor climatici, in scopul mentinerii calitatii si integritatii acestora in starea de livrare,in decursul manipularii, transportului si depozitarii la destinatar.

Ambalarea este operatia sau procedeul prin care se asigura, cu ajutorul ambalajului, protectia temporara din punct de vedere fizic si la actiunea factorilor climatici,in decursul manipularii, transportului si depozitarii la destinatar.

Conservarea produsului reprezinta protectia fata de factorii externi , cum ar fi: umiditatea relativa a aerului,particole de praf,tempertatura,etc.

Constrangerile la care va fi supus ambalajul si produsul presupun cunoasterea urmatoarelor date:

 • destinatia finala a expeditiei;
 • modul de transport ales sau impus;
 • diversii factori de natura fizica sau climatici,furt,etc, la care este supus ambalajul si produsul in timpul manipularilor,transportului si depozitarii;
 • durata de stocare inainte de livrare si la sediul destinatarului;
 • conditiile impuse de cumpratorul produsului ambalat, transportator si asiguratori.
Servicii pe care le oferim clientilor

Cunsultanta la sediul clientului privind alegerea tipului de ambalaj si modului de ambalare a produselor;

Executia ambalajelor si, optional, a ambalarii si a conservarii pe baza unui teme tehnice sau caiet de sarcini, puse la dispozitie de catre client, sau in baza transmiterii de catre client a urmatoarelor informatii:

 • greutatea aproximativa;
 • punctele sau suprafetele de contact in plan orizontal sau in plan vertical;
 • constrangerile la care ne-am referit mai sus.

In anumite situatii, daca este posibil, este preferata punerea la dipozitia noastra a unui exemplar din produs pentru executia unui prototip de ambalaj, care, ulterior, sa fie prezentat clientului pentru validarea executiei.

Transportul ambalajelor la client, pentru ambalaje cu dimensiuni si in cantitati mici, in situatii de urgenta.

STIM CUM TREBUIE FACUT SI PUTEM SA FACEM!